Petrecere de Crăciun – anul 2018

Anul acesta s-au împlinit 17 ani de când in preajma Crăciunului ne organizam cu mic, cu mare, oameni speciali, cu inima curată și calda, pentru a dărui putina bucurie și încredere celor din jur! In fiecare an, copiii comunității noastre primesc un mic cadou de la Moș Crăciun și dacă-ar fi sa numărăm in toți acești ani au fost dăruite mii, poate zeci de mii de cadouri, tot in fiecare an pregătim cu ajutorul voluntarilor o masa calda pe care o oferim celor mai puțin norocoși, și iar, dacă ar fi sa numărăm tot la multe mii de beneficiari am ajunge….și tot in fiecare an oferim putina speranța celor care nu au suficiente bucate pe masa de Craciun, oferindu-le coșuri cu alimente, numărate și ele, tot de ordinul miilor ar fi….
Insa pentru noi, aceste “recorduri” in cifre sunt doar o dovada in plus ca dacă îți dorești cu adevărat sa ajuti și sa oferi bunătate celor din jur, se poate cu adevărat! Ani la rând, neîncetat, fără a tine cont de nenumăratele provocări, NOI am continuat sa oferim cu multă dragoste sprijinul nostru, am continuat sa credem in puterea binelui, care odată făcut întotdeauna se întoarce!
Am ales fără ezitare sa ne implicam, am învățat impreuna despre oamenii din jur și despre problemele lor, despre bucuria incredibila de a dărui cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat, despre vise care pot deveni realitate doar dacă continui sa crezi in ele,și am trăit bucurii imense atunci când proiectele noastre au devenit succese !!!Dar poate cel mai important lucru este ca am ales sa fim MEREU parte dintr-o echipa care are un singur scop #olumemaibunapentrutoți
SECOND CHANCE, mulțumim!Multumim, sponsorilor, partenerilor și îngerilor trimiși de Dumnezeu pentru a ne fi alături -minunatii noștri voluntari!
Suntem pregătiti pentru un nou an, cu multe proiecte și vise de împlinit!
La mulți ani,tuturor!

Thank you, Second Chance! Thank you from the bottom of our hearts to our sponsors, partners and to our angels sent by God to be there for us-our amazing volunteers!
We are ready for a new year to come, full of planned projects and dreams to come true!
Happy new year, everyone!
With love from Berceni villages!

Photos from event here!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.