Proiecte şcolare

Asociaţia Building Better Futures susţine 5 grădinițe și 2 școli generale. Prin colaborarea cu directorii de școli și profesori, s-a realizat o listă de materiale educaţionale necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii educaţionale.

  • Laboratoare de informatică – Cu suportul diferitelor organizații, sponsori și școli internaționale, am reușit să deschidem în sat 3 laboratoare de informatică care sunt foarte apreciate de către toți copiii locali. Colectăm calculatoare (folosite / noi), imprimante, scanere şi mobilier de birou (scaune, birouri, dulapuri) pentru a crea noi laboratoare de informatică cu conexiune la internet în toate celelalte școli din sat și pentru a înlocui calculatoarele vechi instalate anterior.
  • Rechizite şcolare – Fiecare școală din Berceni primeşte un minim de rechizite școlare de la guvern în cazul în care bugetul o permite. Materiale pentru hobbyuri, materiale educaționale sau sportive și cărți sau jucării nu sunt furnizate. Building Better Futures colectează și distribuie tuturor școlilor donaţii de astfel de materiale şi echipamente.

    Pentru mai multe informații, vă rugăm să il contactați pe
    Adrian Basarabeanu: +40 726 481 745

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.