Există aur în fiecare dintre noi, ambiția îl scoate la iveală

Cu o tradiţie în sport de zeci de ani, comuna Berceni este susţinută constant de Asociaţia Building Better Futures pentru a facilita accesul la performanţe sportive copiilor şi tineriilor care locuiesc în mediul rural  şi pentru a folosi sportul ca unealtă de educaţie prin mijloace specifice.

Astfel, Clubul Sportiv Berceni, finanţat de asociaţia noastră, reuşeşte de ani buni să adune în jurul sportului sute de copii şi tineri care sunt implicati în diverse proiecte sportive locale, judeţene, naţionale şi internaţionale.

 Cei mai ambiţioşi şi talentaţi dintre ei  au avut sansa, cu sprijinul asociaţiei BBF, să se pregătească şi să participle la turnee naţionale şi internaţionale de badminton, câştigând numeroase titluri şi medalii:

            524 medalii (201 aur, 132 argint, 191 bronz) din care:

                        -22 câştigate la balcaniade

                        -84 câştigate la turnee internationale

                        -418 câştigate la turnee nationale

In urma acestor rezultate deosebite, in ultimii ani, sportivii din Berceni au fost selectionati frecvent in loturile nationale, reprezentand Romania la competitii majore, precum Campionatele Europene.

Asociatia Bulding Better Futures se implica activ in organizarea evenimentelor sportive alaturi de Clubul Sportiv Berceni, reusind cu sprijinul voluntarilor, sponsorilor si al partenerilor sa asigure un cadru optim de desfasurare al competitiilor locale si nationale. Aceasta sustine performanta premiand rezultatele obtinute la nivel national si international, asigura periodic echipamente sportive pentru practicarea sportului de masa si de performanta, atat in cadrul clubului sportiv cat si in scolile din comuna Berceni.

Suntem siguri ca prin aceste eforturi sustinute reusim sa indrumam copiii si tinerii din comunitatea noastra sa practice sportul, sa dezvoltam performantele sportive, sa crestem calitatea vietii in comuna Berceni.

Alaturi de noi sunt mereu:

Sponsori

Adeplast – Sika

Swisspor

Ferocargo

Systembau

Parteneri

Federația Romana de Badminton

Școala Gimnaziala Berceni

Inspectoratul Școlar Județean Prahova

Directia Juteteana de Sport si Tineret Prahova

Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova

Comuna Berceni